Instuif 2019

Het is bijna weer zover! We kunnen alweer beginnen aftellen naar de instuif, de jaarlijkse heemfeesten van Chiro Joeki. De naam blijft hetzelfde, maar het concept ziet er dit jaar een beetje anders uit. De leiding en de vzw bieden een gevarieerde 2-daagse met nieuwe en vertrouwde activiteiten. We vliegen er weldra in om er samen met jullie één groot feest van te maken. Hieronder het programma van de instuif:

----- Zaterdag 14 september -----

Het weekend trappen we af met het jaarlijks volleybaltoernooi. De eerste bal wordt geworpen om 11u, zodat we tegen 18u weten wie zich mag kronen tot winnaar. Wie niet beschikt over goede balvaardigheden, maar zich wel van zijn sportiefste kant wil laten zien, ook voor jullie hebben we wat in petto. Tussen 14u en 15u kan iedereen zich inschrijven voor de wandel- en fietszoektocht. Beide routes zijn aangepast aan alle niveaus en leeftijden. Op het moment zelf kan beslist worden of de benen een lange of korte rit aankunnen. Voor de wandel- en fietstocht betaal je € 5 (inclusief drankje en versnapering) en maak je zo kans op mooie prijzen. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen slechts € 2 en vallen gegarandeerd in de prijzen!

Ben je geen wandel- of fietsfanaat, wil je komen supporteren voor je favoriete volleybalteam of gewoon de sfeer komen opsnuiven, dat kan! We voorzien verschillende drank- en eetkraampjes om jullie namiddag een tikkeltje aangenamer te maken. Zo komen jullie zeker niets te kort!

Na al dat gezweet kan er gezwoegd worden in onze quiz, die terug is van weggeweest. De teams bestaan uit max 4 deelnemers en hebben verstand van uiteenlopende thema’s. Wil je jouw brains eens testen of gewoon laten zien we de slimste is thuis? Inschrijven kan via onze online tool: https://forms.gle/pc4fZv7LBxhM1d3R7
De prijs voor deelname van €10, kan op de avond zelf worden betaald. Ook hier kunnen honger en dorst worden gestild.


Om winst te vieren of verlies te verdrinken, kan erna een (of twee, of drie, …) glaasje worden geconsumeerd op de afterparty. Ideaal om de fiets-, wandel- en volleybalbenen los te zwieren.


----- Zondag 15 september -----

Zondag, familiedag. Onder dit motto nodigen we graag iedereen uit om op zijn zondags te genieten van een goeie Chiro aperitief en een lekker stukje Maréchal met kroketjes! De voeten kunnen onder tafel worden geschoven vanaf 12u, maar met de aperitief kan natuurlijk vroeger worden gestart. Kaarten verkrijgbaar via het nummer: 0488 28 27 30�(prijs € 14 – kinderen en leden aan verlaagd tarief)


Om 14u30 wordt het startschot gegeven van de STARTDAG voor de leden. De eerste chirowerking wordt er één om nooit te vergeten. Alle leden kunnen om 17u smullen van iets lekkers.

Niet getreurd ouders, vrienden, familie, sympathisanten, jullie worden niet weggejaagd. Er is voldoende koffie en taart voorzien om de namiddag te overbruggen. Ook kleine broer of zus is welkom om mee te spelen of te ravotten op het springkasteel.

Samengevat: 2 dagen leute, ambiance en goed eten!

Zoals bij elk evenement wordt ook hier de opbrengst gebruikt om de kosten voor het onderhoud en de renovatie van het chiroheem te dragen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat dit een huis en thuis kan blijven voor Chiro Joeki.

We zijn er volledig klaar voor, tot dan!